Al sinds 2005
dagelijks bijgewerkt
1.200.000 mensen
bezoeken ons per jaar
Vragen? Bel ons!
Contact
Actuelerentestanden.nl is een initiatief van Finckers B.V. uit Nijmegen (op deze site meestal kortweg aangeduid met Finckers). Op deze pagina vindt u informatie over wie wij zijn, wat wij doen en waar wij aan verdienen. Wij verwijzen tevens naar onze disclaimer.

Aangeboden informatie
De doelstelling van deze site is om de bezoeker onafhankelijke financiële informatie te geven. Hierbij zijn wij met name gericht op het vergelijken van (rentes van) hypotheken, spaarproducten en leningen. In onze vergelijkingen nemen wij zo veel mogelijk maatschappijen op die een eigen product aanbieden. Soms kunnen wij een aanbieder niet opnemen omdat de maatschappij de productvoorwaarden (zoals rentes) niet publiceert of omdat wij geen beschikking hebben over de voorwaarden (rentes). Soms wordt eenzelfde product door verschillende partijen onder verschillende namen aangeboden (zogenaamde white label producten). Meestal nemen wij dan alleen de maatschappij/aanbieder op die het product werkelijk aanbiedt.

Alhoewel wij er naar streven om een zo compleet mogelijke vergelijking te maken van de aangeboden producten, zijn onze vergelijkingen daarom niet altijd volledig. Mocht u een maatschappij of product missen, dan verzoeken wij u dit ons per mail kenbaar te maken: info@homefinance.nl

Wat doen wij en waar verdienen wij aan?
Via deze website kan de bezoeker in contact komen met banken, spaarbanken of andere financiële dienstverleners voor vervolgstappen. In een aantal gevallen treedt Finckers op als adviseur en/of bemiddelaar.

Soms biedt alleen de mogelijkheid om in contact te treden met financiële dienstverleners: Finckers is dan op geen enkele wijze betrokken bij eventuele vervolgstappen. Zie ook onze disclaimer.

Op het moment dat wij een bezoeker doorverwijzen naar een financieel dienstverlener, ontvangen wij daar soms een vergoeding voor. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen op het moment dat er op de link geklikt wordt en/of op het moment dat er op de website van de adverteerder een aktie plaatsvindt (aanvraag offerte, openen spaarrekening, etc.). Daarnaast bieden wij adverteerders de mogelijkheid om advertenties (in de vorm van bijvoorbeeld advertorials of banners) te plaatsen. Hiervoor kunnen we een vergoeding ontvangen per getoonde advertentie, een vergoeding per klik op de advertentie of een vergoeding voor het tonen van de banner gedurende een bepaalde periode.

Het kan ook zijn dat Finckers optreedt als adviseur/intermediair. Dan regelen wij de aanvraag (advies en/of bemiddeling van het product) zelf. Bij hypotheken geldt dat u als klant ons daarvoor betaalt. Bij leningen ontvangen wij vaak een provisie van de kredietverstrekker.

Op de website HomeFinance.nl vindt u meer informatie over onze samenwerkingen en ons verdienmodel. Klik hier voor meer info.

Adverteren
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te adverteren op deze site, dan vragen wij u contact met ons op te nemen via telefoonnummer 088 22 77 344. U kunt uiteraard ook een mail sturen (info@homefinance.nl). Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Vragen, opmerkingen, tips, overig
Heeft u een vraag, tip, opmerking of een andere reden om contact met ons te zoeken, dan verzoeken wij u een mail te sturen aan info@actuelerentestanden.nl . Wij zullen uw mail altijd zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Sint Annastraat 282
6525 HC Nijmegen
088 22 77 344
info@homefinance.nl
kvk: 76100200
afm: 12047091