Al sinds 2005
dagelijks bijgewerkt
1.200.000 mensen
bezoeken ons per jaar
Vragen? Bel ons!

Japanse yen LIBOR

LIBOR rentes met als valuta de Japanse yen

LET OP: vanaf 1 januari 2022 wordt de Japanse Yen LIBOR niet meer officieel gepubliceerd. Het TONAR tarief is hiervoor in de plaats gekomen.

Op deze pagina vindt u informatie over de Japanse yen LIBOR rentes. Dit zijn de gemiddelde rentes waartegen een selectie van banken op de Londense geldmarkt elkaar leningen verstrekt in Japanse Yen (afkorting JPY). Er bestaan 7 verschillende looptijden, vanaf 1 dag tot en met 12 maanden. Naast de LIBOR rentes met de Japanse yen als valuta, bestaan er voor nog 4 andere valuta LIBOR rentes (Euro, Amerikaanse dollar, Zwitserse Frank en Britse pond). In het verleden waren er veel meer valuta's en looptijden.

Overzicht van alle LIBOR rentes

Actuele JPY LIBOR rentes

Hieronder ziet u een overzicht met de meest recente rentes.

Japanse yen LIBOR rentes
15-07-202412-07-202411-07-202410-07-202409-07-2024
Overnight LIBOR-----
1 weeks LIBOR-----
1 maands LIBOR-----
2 maands LIBOR-----
3 maands LIBOR-----
6 maands LIBOR-----
12 maands LIBOR-----

De LIBOR rentes worden dagelijks door de ICE Benchmark Administration bekendgemaakt. Wij publiceren de rentes met een vertraging van ongeveer 24 uur.

JPY LIBOR en andere rentes

De Japanse Yen LIBOR rentes worden vooral gevolgd door professionals en consumenten die interesse hebben in de renteonwikkelingen op de Japanse geldmarkt. Deze rentes gelden als referentiekader voor de rentes op allerlei financiele producten waarbij de Japanse Yen de valuta is. Dat kunnen professionele producten zijn als futures en swaps maar ook bij het bepalen van de rentes op leningen en spaarvormen kijken Japanse banken vaak naar de Japanse yen LIBOR rentes.