Al sinds 2005
dagelijks bijgewerkt
1.200.000 mensen
bezoeken ons per jaar
Vragen? Bel ons!
Overzicht spaarrente RegioBank sparen
RegioBank sparenRegioBank is een onderdeel van de Volksbank waaronder ook bedrijven als SNS Bank, ASN Bank en BLG Wonen vallen. RegioBank biedt producten op het gebied van betalen, beleggen, sparen en hypotheken. Deze producten worden door lokale RegioBank kantoren afgesloten.

Garantieregeling: Nederlandse depositogarantiestelsel

De actuele spaarrente tarieven zijn het laatst gecontroleerd op: 14-6-2024.

Particuliere spaarrekeningen


Overzicht RegioBank spaarrekeningen met voorwaarden


1,90%
Zilvervloot Sparen
Spaarrekening bedoeld voor (groot)ouders om te sparen voor hun (klein)kinderen. Bonus mogelijk tot in totaal 1% van het spaarbedrag. Openen kan alleen via een RegioBank kantoor. Maximale storting van 600 euro per jaar.

1,90%
JongWijs
Rekening voor jongeren tot 18 jaar. Deze rekening groeit met de rekeninghouder mee. Dat houdt in dat de rekening extra mogelijkheden biedt naarmate de rekeninghouder ouder wordt. De rente wordt lager na de 18e verjaardag. Openen kan alleen via een RegioBank kantoor.

0,60%
t/m
1,80%
Spaar-op-Maat Vrij
Bij de Spaar-op-Maat rekening kunt u zelf kiezen of u het geld vrij beschikbaar wenst te houden (variabele rente) of vast wil zetten (vaste rente). Bij de Spaar-op-Maat Vrij is het geld vrij opneembaar. De hoogte van de rente hangt af van het spaarsaldo.

Overzicht RegioBank deposito sparen


Deposito termijnrente*
1 jaar2,50 %
2 jaar2,90 %
3 jaar2,90 %
4 jaar2,70 %
5 jaar2,70 %
10 jaar2,80 %
* Getoonde rentes zijn jaarrentes
Keuzedeposito
Minimale inleg is 500 euro. Bij tussentijdse opnames kunnen aanzienlijke boetes gelden. Openen kan alleen via een RegioBank kantoor.

Overzicht van alle spaarbanken op deze site...