Al sinds 2005
dagelijks bijgewerkt
1.200.000 mensen
bezoeken ons per jaar
Eerlijk vergelijken
volledig onafhankelijk
Overzicht spaarrente RegioBank sparen
RegioBank sparenRegioBank is een onderdeel van de Volksbank waaronder ook bedrijven als SNS Bank, ASN Bank en BLG Wonen vallen. RegioBank biedt producten op het gebied van betalen, beleggen, sparen en hypotheken. Deze producten worden door lokale RegioBank kantoren afgesloten.

Adresgegevens:
Croeselaan 1
3521BJ Utrecht
www.regiobank.nl

Garantieregeling: Nederlandse garantieregeling (depositogarantiestelsel)

De actuele spaarrente tarieven zijn het laatst gecontroleerd op: 26-11-2021.

Particuliere spaarrekeningen


Overzicht RegioBank spaarrekeningen met voorwaarden


0,20%
JongWijs
Rekening voor jongeren tot 18 jaar. Deze rekening groeit met de rekeninghouder mee. Dat houdt in dat de rekening extra mogelijkheden biedt naarmate de rekeninghouder ouder wordt. De rente wordt lager na de 18e verjaardag. Openen kan alleen via een RegioBank kantoor.

0,10%
Zilvervloot Sparen
Spaarrekening bedoeld voor (groot)ouders om te sparen voor hun (klein)kinderen. Bonus mogelijk tot in totaal 1% van het spaarbedrag. Openen kan alleen via een RegioBank kantoor. Maximale storting van 600 euro per jaar.

0,00%
t/m
0,10%
Eigen Huis Sparen
Bij opname van het spaargeld wordt 0,5% opnamekosten berekend. Deze kosten worden terugbetaald als het geld opgenomen wordt ten behoeve van een aantal woongerelateerde bestedingsdoelen (bijv. de aankoop van een nieuwe woning of het aflossen van een hypotheek). Openen kan alleen via een RegioBank kantoor.

-0,50%
t/m
0,01%
Spaar-op-Maat Vrij
Bij de Spaar-op-Maat rekening kunt u zelf kiezen of u het geld vrij beschikbaar wenst te houden (variabele rente) of vast wil zetten (vaste rente). Bij de Spaar-op-Maat Vrij is het geld vrij opneembaar. De hoogte van de rente hangt af van het spaarsaldo. Openen kan alleen via een RegioBank kantoor.

Overzicht RegioBank deposito sparen


Deposito termijnrente*
10 jaar0,15 %
* Getoonde rentes zijn jaarrentes
Keuzedeposito
Minimale inleg is 500 euro. Bij tussentijdse opnames kunnen aanzienlijke boetes gelden. Openen kan alleen via een RegioBank kantoor.

Spaarrekeningen vergelijken op hoogste spaarrente...
Overzicht van alle spaarbanken op deze site...